Metamorfose van een Toren

Eindelijk is de nieuwe layout een feit. Na flink wat weken voorbereiding heb ik gisteren samen met kompaan Willard (die tevens achter het ontwerp zit) zowel de Nederlandse als de Engelse site overgezet naar dit nieuwe formaat. De navigatie werkt nu iets anders. Niet langer hebben we één lange lijst met daarop alle artikelen. Vanaf nu is er een hoofdpagina met de nieuwste artikelen waarvanuit je overzichtelijker door ons oudere spul heen kunt bladeren.

Om te beginnen, wil ik dit bericht gebruiken om Willard publiekelijk te bedanken voor zijn belangeloze inspanning, dus bij dezen. Hoewel hij uitging van een bestaand ontwerp, is de unieke layout van deze website aan hem te danken. De foto’s die je op de achtergrond, in de kop en verspreid over de diverse artikelen ziet, zijn overigens van mij.

Tevens wil ik erop wijzen dat het cosmetische samengaat met het inhoudelijke. Anders gezegd, het nieuwe ontwerp is tevens een indicatie van een nieuwe richting. Zo zullen we naast artikelen en recensies, binnenkort ook interviews publiceren. Redacteuren krijgen ook de mogelijkheid om elkaars werk te becommentariëren. Kortom, nu wij ons meer hebben uitgedost als webzine dan als willekeurig WordPressblogje, gaan we er ook aan werken dit meer op een volwaardig Webzine te laten lijken.

Verdun

Als een site die zich toespitst op het bieden van de hoogste kwaliteit, is de regelmatigheid van nieuwe kopij altijd een probleem geweest. Daarom zal naast Poswicht nu ook Maximus een bijdrage gaan leveren aan de site. Aanvankelijk zullen zijn bijdragen beperkt blijven tot herpublicaties van stukken van zijn eigen blog, From The Heights, maar wie weet dat er in de toekomst nog meer uit dit samenwerkingsverband gehaald gaat worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s