Achter de Mist

prometheus

We kunnen inmiddels concluderen dat de belofte dat deze website meer bijgewerkt zou worden, wel is waargemaakt. Natuurlijk wordt er niet dagelijks een bericht geplaatst, maar in de afgelopen maanden al flink wat nieuwe artikelen voorbij zien komen. Voor wie het gemist heeft, hier nog even de belangrijkste stukken:

HalgadomHeimstatt (recensie door Degtyarov)
Fú Xī – Op de stille weg (recensie door Poswicht)
Nokturnal MortumGolos Stali (recensie door Maximus)
AkitsaAu crépuscule de l’espérance (recensie door Degtyarov)
Huilen met corpsepaint op (artikel over blackmetaldocumentaires door Degtyarov)

In de nabije toekomst zal hier niet zo gek veel aan toegevoegd worden, aangezien ik met vakantie ga en bij terugkomst hoogstwaarschijnlijk een flinke lading CD’s zal aantreffen die eerst beluisterd moeten worden alvorens ze kunnen worden besproken.

Wees je er echter van bewust dat wij altijd nieuw, kwalitatief uitstekend materiaal in de literaire steigers hebben staan. Ieder artikel zal van een fraaie layout worden voorzien en de vertaling (of deze nou in het Engels of het Nederlands is) zal het lezen net zo waard zijn als het origineel. Om de komende periode van relatieve stilte af te dekken, zijn hier wat concrete voorbeelden van stukken waar we mee bezig zijn, of die nog in de planning staan: een bespreking van de nieuwe CD van Sivyj Yar; een bespreking van de nieuwe CD van Peste Noire (Insj’Allah); een bespreking van één of meerdere albums van Drudkh; interviews met verscheidene reeds op deze website aan bod gekomen artiesten; een artikel over culturele identiteit in black metal en verscheidene lichtverteerbaardere artikelen over uiteenlopende onderwerpen.

Слава

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s